18 juni 2010

Sommarlov light

Ibland är det bra att jobba oregelbundna arbetstider. Igår var en sådan dag. Barnen och jag var på badstranden med kusin och sysslingar hela dagen. Härligt! Årets första dopp (för barnen, jag kände inte ens på vattnet med tårna), fika, sol och glass. Vad kan bli bättre:)



Nu ikväll har vi haft lite fest här hemma. Agnes fyller ju snart 9 och firade med pyjamas party. 10 tjejer i fina nattsärkar som käkade pizza, sjöng singstar, åt glasstårta och lekte gömma nyckel. En bra start på helgen.

10 juni 2010

Sommarlov

Ikväll trotsade vi regnet och gav oss ut i skogen. Målet var hagen ute vid stugan där det växer liljekonvaljer i mängder. För imorgon är det skolavslutning här hemma och vad passar väl bättre en stor väldoftande och vacker bukett mitt på bordet!


Agnes var så duktig och plockade två fina buketter att ge till sina fröknar imorgon. Nu ska bara ett litet kort skrivas och blommorna hamna i lite cellofan, och sen är det sommarlov;).

2 juni 2010

Onsdags lyx

Ikväll satt vi ute på altanen och käkade kvällsmat, och inte vilken kvällsmat som helst. Havskräftor och räkor mmmmm. Barnen äter som besatta och vi vuxna njuter av sol, värme och ett glas vin. Det är ju ändå lille lördag:).


Ikväll var det Agnes som var fotograf.