23 mars 2010

En helg i storstan...

...är vad barnen och jag har haft. Tidigt i lördags morse klev vi på tåget, som till barnens glädje var en dubbeldäckare.


Väl framme blev vi mötta av mina kusiner Sofia och Maggis. Så ut i storstadsvimmlet för att många timmar senare landa trötta på hotellet.
Från vårt rum hade vi utsikt över Medborgarplatsen. Senare blev det middag på restaurang med faster Mariann. Det var två trötta barn som knoppade in där på hotellrummet den kvällen. På söndagen var vi ju och tittade på Rasmus på luffen. Jag tror inte att Malte suttit så stilla och fascinerad i hela sitt liv. Barnen tyckte att det var jättebra och jag kan bara hålla med. Sedan hade vi den stora turen att när vi skulle hem fick vi sällskap av pappan som kom med tåget från Åre (försenade, skulle ha åkte med tåget mot Nässjö timmen innan). Lycka!

En riktigt mysig helg har vi haft, om än ganska trötta när vi kom hem:).

3 kommentarer:

Drömvillan 2009 sa...

Hej! Vad roligt med en riktig mys helg!
Vi skulle fråga er vad ni har för mur och trappsteg ute, samt mått?
Vi tycker det ser jätte fint ut, och är precis något sådant vi letar efter! Men det är ju inte lätt, vilken djungel även bland sten! :)
Hoppas ni får en mysig kväll!
Kram Anna

Christina sa...

Hej Anna!
Det är verkligen inte lätt det där med stenar, mur och trappor. Vi velade fram och tillbaka länge innan vi bestämde oss. Men tillslut gjorde vi det lätt för oss och valde trappblock till både mur och trappan. Måtten är 60*30*16,5 med en nätt vikt av 70 kg/st;). Hoppas allt faller på plats och klarnar i stendjungeln:). //Christina

Drömvillan 2009 sa...

Hej, igen! :)
Tack så jätte mycket, är så svårt att se måtten på bild ;)
Vi är inne på att använda oss av trappblock, och nu när vi sett era så är det nog spikat!
70 kg, bäst att vi börjar träna inför vårens jobb! :)
Ha en bra kväll!
Kram Anna