18 juni 2010

Sommarlov light

Ibland är det bra att jobba oregelbundna arbetstider. Igår var en sådan dag. Barnen och jag var på badstranden med kusin och sysslingar hela dagen. Härligt! Årets första dopp (för barnen, jag kände inte ens på vattnet med tårna), fika, sol och glass. Vad kan bli bättre:)



Nu ikväll har vi haft lite fest här hemma. Agnes fyller ju snart 9 och firade med pyjamas party. 10 tjejer i fina nattsärkar som käkade pizza, sjöng singstar, åt glasstårta och lekte gömma nyckel. En bra start på helgen.

4 kommentarer:

Johanna & Tobias sa...

Hej! Vi haller pa och bygger ett Kornett och ar just nu inne i fasen dar vi ska placera huset pa tomten. Och jisses vilket bry vi har med detta. Men sa har vi tittat pa er framsida och tycker att den ar helt underbar! Hur manga meter har ni fran framsida hus till tomtgrans? Hade varit till jattestor hjalp om ni vill svara. :) Tusen tack pa forhand! Mvh Johanna & Tobias. tobias.johanna@gmail.com

Anonym sa...

Har följt er blogg inne på Myresjöhus, undrar lite över vart ni beställt persiennerna till era takfönster? Vi har nämligen lika takfönster och bara måste ha något där, dels för värmen men också för ljuset.
/Jeanette nyponros69@hotmail.com

Christina sa...

Johanna och Tobias, vi har 6 meter från tomtgräns till hus.
Jeanette, vi har plisseer från Moogio i våra takfönster. Innan vi fick upp dem var det olidligt varmt och man kunde inte sitta där uppe och titta på TV.

Peter Nordin sa...

Hej,

Hur mycket kostar det att bygga ett sånt här hus tro? :-) Kanske man inte vill svara på...

Mvh Peter