14 maj 2008

Förbesiktning genomförd

Igår var då förbesiktningen. Allt gick bra. Endast 2 punkter att åtgärda. Handtag på fönsterdörrarna och märkning av rören till golvvärmen fattades. Johan satte på handtagen igår och Anders var och märkte upp rören idag. Väldigt skönt att allt var bra, men vi hade i och för sig inte väntat oss något annat. Vi har ju som sagt haft en super bra snickare och alla de andra också naturligtvis. Man kommer kanske sakna dem lite grann nu. Vi har ju träffat dem i stort sett varje dag den sista tiden.
Vi har inte lagt så mycket krut på kontakter och uttag i huset. I badrummen tog vi annorlunda, och häromdagen när vi stog och kollade i köket insåg vi att det nog skulle vara likadana där. Så på telefon till Patrik och bums så var det ordnat. Det blir så här:
Idag har vår soffa kommit. Den blir stor och bra och vi kommer att få plats många i den.
Imorgon kl 9.00 är det slutbesiktning, men det ska ju inte vara några problem.
Igår bestämmdes det förresten att vi ska ha en visning av vårt hus. Så på lördag den 17 maj kl 12-14, är ni som kan och vill välkomna att komma och se med egna ögon hur fint vi fått det.

1 kommentar:

martina sa...

Vilken dröm att flytta in i ett så fint nybyggt hus, jättesnyggt! O vilket vardagsrum, jag gillar den stora soffan. Nu börjar det roligase att få inreda =) Jag flyttade in i vårt hus för 4 månader sedan och man vill bara ha en massa nytt, det är så roligt!