4 maj 2008

Hål i plånboken....

Idag har vi varit både i Gällstad och Jönköping på shoppingtur. Till Gällstad åkte vi i första hand för att kolla på barstolarna jag skrivit om tidigare. De var väl ok, men kanske inte vad vi riktigt hade tänkt oss. Vi fortsätter att leta, inte trodde vi att just barstolar skulle vara så svårt. Men vi tog även en tur till Lager 157. Till Leif och mig hittade vi inte något, men till barnen desto mer.
Sedan bar det av till Jönköping. Första stoppet blev BoConcepts ny öppnade butik. Mycket snygga möbler, men kanske inget för oss just nu. Leif hittade i och för sig snygga fåtöljer till uterummet, men 6o00 känns lite mycket för en fåtölj.
Ikea och en säng till Agnes var nästa stopp. Sedan hamburgare innan bilen åkte hem. Tyvärr åkte den lite för fort och polisen åkte ifatt oss. Det är ju bara så onödigt att lägga pengar på böter i det här läget. Men det har ändå blivit lite inkomster idag också. Vi har sålt vår induktionshäll som vi valde bort till köket. Det känns skönt, lite onödigt att ha två. Men man kan nog konstatera att dagen inte är riktigt på plus.

Bild: BoConcept

2 kommentarer:

Anonym sa...

en sån mysig blogg jag hittade - ska snoka runt lite här i kväll ;) för nu skiner solen // PiM

Anonym sa...

Hej!

Kolla in www.barstolar.nu och www.chairsplusmore.se, där finns många fina barstolar!

//Jessica