4 november 2009

Olycka

Häromkvällen hände en liten olycka här hemma. Leif skulle ta ut en sak i ett skåp där vi har alla våra fina uppläggnings fat, något hände och alla fat for i golvet. Porslinsskärvor precis över allt, men det var ju inte det värsta, inte på långa vägar. Det blev ju massor med fula jack i parkettgolvet naturligtvis. Ingen fara tänkte vi, vi har ju drulleförsäkring och anmälde till försäkringsbolaget. Igår ringde de från försäkringsbolaget och sa att det var ok ang faten trots att vi inte har några kvitto på dessa. Men för att täcka golvet behövdes ännu en tilläggsförsäkring, som vi inte har och inte visste om att den fanns. Min man blev inte helt nöjd med detta svar och bad dem titta över detta en gång till. Så nu väntar vi och hoppas att de ändrar sig. Jag kan vara utan uppläggnings fat, men jag vill inte ha alla de där fula jacken i golvet. Frågan är ju också, hur många försäkringar och tilläggsförsäkringar behöver man?

3 kommentarer:

Ida sa...

Nej vad tråkigt. Ja de kan man undra. Finns någon tilläggsförsäkring gällande de mesta verkar de som.

Linda sa...

Så du menar att er vanliga försäkring inte tar sådana skador. Är det specifikt för golv eller? Vilket föräkringsbolag har ni?

Christina sa...

Vi har folksam som försäkringsbolag och det visade sig att allrisken vi hade endast täcker lösöret. Ej det fasta i huset, för det behövdes någon Villa allrisk. Som sagt, hade inte en aning om detta. //Christina