28 februari 2008

Febril verksamhet

Idag var det febril verksamhet i huset när vi kom dit. Alla var verkligen på plats, snickaren, elektrikern, vvs-killen, fasad-killen och plåtslagaren. Johan har fått upp alla väggar på övervåningen och även halvväggen mot vardagsrummet.
Här har Malte hittat sitt rum. Och han har redan bestämt var han ska ha sitt lego.
Elektrikern Richard drog rör och skruvade dosor för glatta livet.

Så här ser huset ut just nu, men vem vet hur det ser ut när vi kommer hem frå Idre. Kanske är det puts på då. Vi hade ju även med oss killen från Moogio idag. Det blir så att man fäster markisen i takfoten. Troligtvis kommer vi att ha en solstyrd och vindstyrd markis, men vi ska ner till butiken och titta på de olika modellerna och färgproverna lite längre fram. Efter detta var vi uppe hos Patrik och gjorde klart vilken utebelysning och vilka spottar vi ska ha. I ryggåstaket i vardagsrummet kommer vi ha en skena och där i kommer vi sätta ca 4 lampor på var sida. I fönstersmygarna vid matplatsen och sovrummet nere blir det spottar, även taket i kök , hall och toaletter blir spottar. På toaletterna blir det fyrkantiga sådana.
Det här är utelampan Allan från Markslöjd. Patrik ska även titta över det här med larm. Det känns som en bra sak att ha.

Inga kommentarer: