3 februari 2008

Malmö

I helgen har Leif och jag varit i Malmö ihop med ett par vänner. Lördagen strosade vi runt i Malmö. På kvällen var vi och åt en underbart god avsmakningsmeny på restaurangen Lemongrass. Det var verkligen en smakupplevelse. Idag åkte vi naturligtvis ut till Myresjöhus visningshus i Bunkeflo. Till saken hör att Patrik som var med oss ska göra det elektriska i vårt hus, så vi kollade in lite hur vi skall göra med lampor, spottar och kontakter. Vi har ju varit i visningshuset i Göteborg och haft lite svårt att tänka om hur vårt hus ska bli eftersom det blir spegelvänt. Men idag föll verkligen alla bitar på plats. Vi kommer att få ett kanonhus.


Känns som det är ganska länge tills vårt hus blir klart. Här står jag mellan köket och uterummet. Tack Patrik och Karin för en trevlig helg, vi får väl se om det blir Rom nästa vår.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi var i Malmö i somras och tittade, mycket nyttigt och jag gillade stilen i det huset.

Linda sa...

Vi har samma spegelvända problem. Kornett vi ska bygga är tvärtemot visningshuset i Bunkeflo... Men visst är det fint. Var på väg dit idag, men ändrade oss i sista stund.
Trevligt att ni bygger uterummet med.
/Linda.

Kim sa...

Vi började med Malmö och var sedan uppe i Göteborg lite senare. Eftersom vårt hus kommer att vara vänt som det i Malmö var det lite märkligt att uppleve det spegelvänt, kändes märkligt på något sätt :)

Uterummet är toppensnyggt, önskar att vi hade kunnat få in det vi med. Dock, för smala tomter så det skulle närmst intill ha hamnat vägg-i-vägg med en grannes garage... Jaja, vad är väl en bal på slottet.