15 februari 2008

Kakel

Ja, då är ju frågan hur toaletterna ska kakelsättas? Man vill ju inte att de ska vara för lika, men man kan ju inte sätta upp blått kakel bara för att de ska bli olika. Hursomhelst, idag var vi i kakelbutiken och tittade, och där finns ju verkligen mycket att titta på. Men vi hade tur att träffade på Magnus där och fick hjälp och synpunkter till våra val. Innerst inne visste vi ju vad vi ville ha så det är ju bäst att följa känslan.
Där uppe blir det stora (30*40) vita matta på väggarna och på golvet stora(30*60)bruna. Sedan blir det mosaikliknande platta i en pelare bakom duschblandaren och golvet i duschen.
Där nere blir det avlånga(osäker på storlek) vita matta på väggarna och stora mörkgrå på golv och i bastun. I hallen, uterummet och i tvättstugan blir det en mellangrå skifferliknande platta. I hallen och uterummet 30*60 och i tvättstugan 30*30. Som ni ser så blir det rätt lika ändå, men det blir fint och stilrent. I köket kom vi fram till att det blir finast med rektangulära vita blanka. Vi ska ju ha högblanka vita luckor och matt svart granitskiva. Annars idag har vi varit och badat med kompisar i eftermiddag och ätit hemgjord pizza ikväll. Nu "På spåret".

1 kommentar:

Anonym sa...

Jätte snyggt!
Vi har väldigt lika smak, kul.
Ha en trevlig helg!

Jeanette