24 februari 2008

Party

Igår kväll hade vi stort kalas för gammelmorfar Kurt som fyllde 85 år. Alla var där moster, faster, morbror, farbror, kusin och kusinbarn. Vi blir många och det blir stimmigt, men vad det blir trevligt. God mat och trevligt sällskap är ju aldrig fel.

Under en närmsta veckan ska vi förbereda vår Idreresa. Allt ska tvättas, packas och skidor och pjäxor ska kollas upp. Kanske behövs det uppdateras något i garderoberna också. Men framför allt ska lite mat lagas här hemma innan. Wraps, pizzabullar och fiskgratäng är något som stog på vår lista. Vi har ju vanliga jobb som vi ska hinna med också. Men man hinner nog, så om en vecka susar vi ner för backen. Nu ska jag iallafall susa iväg till jobbet. Leif har redan åkt till sitt, Agnes är hos en kompis och Malte ska jag lämna hos min kusin. Tur att man har en stor och hjälpsam familj.

Anna & Joakim hoppas resan hem till Vessige gick bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå, Augustarna!
Det var ju kanontrevligt igår hemma hos Kurtan, kul och träffas allihopa! Resan gick bra hem till Vessige, 00:45 blev klockan till slut...Zzzz
Sicken kanonfin blogg ni har och kul att se ert fina hus växa fram. Vi tar med oss inflyttningsgröten när ni ska ha fest....för ni ska väl ha F E S T, eller!!!!?????
Kramisar från hela Vessige-ligan!