8 januari 2009

Sovrummet

Nu på morgonen har jag plockat bort alla ljusstakar och stjärnor i fönstrena. Det känns ju bra, men det blir allt lite tomt och ikväll kommer man ju märka att det blir lite mörkt. För i några fönster har vi inga lampor i vanliga fall. När jag höll på slog det mig att jag inte visat vårt sovrum sedan vi flyttade in.
Just lampor tycker jag är jättesvårt. Och hit till sovrummet har vi haft ett elände med att hitta några vettiga sänglampor. Jag ville ha lampor på sänggaveln men pga snedtaket går inte det. Men så var jag på Mio i ett annat ärende och tog en vända bland lamporna. Och där hittade jag den har lampan som visade sig passa riktigt bra.

5 kommentarer:

Ann-kristin S sa...

För ett underbart sovrum ,lamporna var jätte fina och det där är min favorit tapet ,funderar på att tapesera den som en fond väg i vardags rummet . jätte fint

Anna sa...

Det blev jättefint! Gillar er sänggalve - var har ni köpt den?

Christina sa...

Ann-Kristin: Tapeten är min favorit också. Man vill bara ha mer när man ser den.
Anna: Sänggaveln är från Mio.

Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna sa...

Tack! Ska köpa ny sänggavel inför vår flytt in i vårt nya hus på lördag.Bra att få inspiration från er jättefina blogg! Hittade de roliga barntavlorna, Isa design, via dig - verkligen fina barntavlor!