3 maj 2009



En gång om året försöker tjejerna i släkten komma iväg på en liten resa. Denna resa går alltid till min kusin Anna i Vessigebro. Så nu fredag och lördag har vi varit iväg. I fredags var vi ute vid havet i Falkenberg, gick i sanden och käkade en mysig lunch. Sedan åkte vi hem till Anna och hennes familj som bor i Vessigebro, i ett gulligt litet gult hus. Där hade vi en härlig kväll, välkomstdrink och vin på en filt i trädgården och god lax att äta. Annas grabbar som är smarta killar flydde sedan fältet och sov över hos kompisar, för det är när vi ska sova allihop det kör ihop sig litegrann. Ni kan ju tänka er att det med 11 extra personer blir lite trångt i ett hus på 90 kvadratmeter. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum som det heter. Det är madrasser och folk överallt som ni förstår.
Igår lördag klev vi upp tidigt och åkte de 2 milen till Ullared och Gekås. Vi kom alla ut med många gula kassar och mindre pengar i plånboken. Så det var fullastade bilar som vände hem mot Nässjö.
Tack Anna och Joakim för vi får komma och hälsa på er, lika mysigt och trevligt varje gång. Och tack allihop för en trevlig liten resa!

1 kommentar:

Maria sa...

Vilken rolig liten grej, att ha kusinträff så där låter skoj. Mysig helg verkar du ha haft.

Ser på din magnolia bild att där är ju den jag trodde jag planterat. Precis den färgen! Den är verkligen vacker. Min blev ju väldigt mörk. Fast den är fin ändå:)

Kram Maria