10 oktober 2009

Annorlunda fest

Festen igår blev lyckad. Vi var på en trafikövningsplats, det vill säga ett ställe med halkbana och lite olika övningsmoment som man kan råka ut för i trafiken. Det var helt otippat för alla vad kvällen skulle ge. Först fick vi börja med att få en åktur i minibuss på halkbanan. Jäklar vad det sladdades. Sedan fick vi känna på hur det var att krocka i 7 km/h. Man tror att i så låg hastighet märker man det knappt, men jag kan tala om att det blir ett ordentligt ryck.

Vi fick även känna på hur det är att snurra runt med bilen. En otäck känsla att hänga där uppochner i bilen.


Det hela avslutades med en stafett, men inte vilken som helst. Vi fick på oss ett par "promilleglasögon", glasögon som är slipade så att det känns som att man är ordentligt packad när man går. Himmel, vad roliga vi såg ut där vi vinglade omkring.
Sedan var det dags för mat, buffe från restaurangskolan i Eksjö. Jättebra och god mat. Jorgubbssallad, fikon och mozzarella sallad, couscous och bröd mm. Kvällen blev lyckad och timmen ganska sen.
Nu på förmiddagen har hela familjen varit på stan och fikat och haft lite mys. Leif är ute och gräver i trädgården just nu och jag ska snart iväg. Ikväll är det modevisnig på agendan. Ha en bra lördag!

Inga kommentarer: