16 oktober 2009

Mingel

Igår kväll var Leif och jag på lite vimmel. Ballingslöv öppnade en ny butik i stan, eller har byggt om och frächat till sin gamla. Nu har de på stor yta fått upp många nya kök och badrumsinredningar. Jättefint! Vi bjöds på lättare mat och vin och live underhållning i musik väg. Trevligt som bara den, sådant skulle man kunna vänja sig vid att göra oftare;). Bara ett litet problem, hur kul skulle det inte vara att göra om köket? Svart högblankt kanske;)?


Smakprov på några av köken. En kokhet nyhet hade de att bjuda på igår, en kran som det kom kokhett vatten ur. Enligt försäljaren för denna produkt var det den viktigaste och mest energibesparande produkten i köket. Energibesparande kanske, men viktigaste är jag tveksam till. Det hamnar nog ingen sådan kran i vårt kök.


Några av badrumsinredningarna. När vi gick hem fick vi en liten påse med smått och gott, i några skulle det finnas ett presentkort dock inte i vår.

Ni som bor i Nässjö, på lördag och söndag har Optimera och Ballingslöv köksdagar. Så åk dit och bli bjuden på fint för ögat och gott för magen. Leif och hans gamla kockkollega Johan ska nämligen stå i ett av köken och laga mat. Minsann!

Inga kommentarer: