17 oktober 2009

Uppåt väggarna

Vi har länge funderat på vad vi ska hänga på väggen bakom soffan. Tavla, tygtavla eller något fint foto. Men nu har vi nog funderat färdigt. För i torsdags kväll när vi var på mingel, hade en tjej hängt upp lite tavlor som rekvisita. Enkla och fina. Men nu är ju då frågan vilka färger, vilket motiv och vilken storlek. Så för att göra det ändå lättare för oss;) så bestämde vi med Åsa som hon heter, att vi i eftermiddag ska komma hem till hennes ateljé och titta lite närmare på de tavlor hon har där. Om vi bara kan bestämma oss så börjar Åsa måla och till jul har hon lovat att tavlan hänger på vår vägg.




Hade mina barn varit lite mindre hade de definitivt fått varsin söt kanin att hänga på sina väggar.

Visst är den här fin? Den skulle passa jättebra här hos oss, men eftersom skulpturen är i gips och det ofta är många 4-5 åringar här inne och leker så känns det som att det får vänta innan den pryder sin plats här. Åsa Linsjö heter konstnären i fråga, klicka här och se mer av vad hon gör.

2 kommentarer:

Linda sa...

Fina målningar. Vi funderar oclså på vad man kan ha bakom soffan. Har inte ni oxå en ventil mitt på de väggen?
/Linda.(villasvensson)

Christina sa...

Ja, tyvärr är det en ventil på väggen. Den är ju iof nära fönstet så ganska stor yta för en tavla. Svårt att fundera ut storlek på tavlan eftersom väggen är så hög. //Christina