13 april 2008

Bocka av tapeterna

Idag var sista dagen för oss att välja tapeter. Då ligger ju Leif i influensa naturligtvis. Typiskt!! Så barnen och jag fjäskade för mormor och morfar så de följde med som lite smakråd. Vi var ju ganska klara i tanken på hur vi ville ha det, men ville ju se tapeterna i live.
I Agnes rum blev det ändå tillslut rosa. Stjärntapet från Midbec. Det blir fondvägg mot fönstervägg och även vid lilla fönstret mot vardagsrummet. Övriga väggar vita.
Malte får en grön helikoptertapet från Sandberg. Fondvägg mot fönstret, övriga väggar vita.
I gästrummet/kontoret där nere blir det Cole & son´s tapet Wood och en ljust grå på övriga väggar. Det enda rum som vi inte hade några alternativ till var ju vårt sovrum. Men när vi kom in i butiken hängde den bara där och kvittrade åt mig. Kolletionen heter Tara och kommer från Osborne & Little och till denna en ljust beige tapet. Det blir fondvägg även här ut mot balkongen och vid lilla fönstret mot vardagsrummet. Den här tapeten fotade jag med mobilen och skickade till Leif så han fick se och säga vad han tyckte. Han godkände, men när tapeten kommer upp och han kanske inte är riktigt nöjd, så kommer han nog skylla på tillfällig feberdelerium att han gick med på det.
Här finns en länk så ni kan se ritningarna på huset.

Inga kommentarer: