28 april 2008

Vi har fått en trappa


Idag har Johan fått upp trappan. Vi kommer ha en rund ledstång och metallspjälor. Det kändes bra med vanliga trappsteg, så man slipper hålla andan när barnen går upp och ner.
Cliff och hans kompis hade jobbat på bra och fått upp en hel del av kaklet i köket. Det känns lite rutigt, men det blir ju bättre när det är fogat och klart. Och köket kommer minsann blänka med blankt kakel och högblanka luckor.

4 kommentarer:

anette sa...

Vad häftigt! Längtar tills vårt hus kommit så långt.

Anonym sa...

Hej

Vi ska också bygga Kornett och har därför följt er och de andra Kornett byggarnas bloggar en tid nu. Vi har haft god hjälp av er alla vid olika beslut och fått tips på saker vi inte tänkt på. Det beslut vi nu står inför är inredningen i badrummet vilket inte är helt lätt. Vi har dessvärre inte haft möjlighet att se Kornett i verkligheten och måste därför förlita oss till ritningar och bilder vilket inte är helt lätt alla gånger. Vi har bestämt oss för Vedum Sanity i badrummet och skulle också vilja ha förvaringsskåpet istället för ett högskåp. Så min undran nu är, får detta förvaringsskåp som är 100cm brett och 37 cm djupt plats mellan toalettstolen och ett bubbelbadkar utan att det ser för trångt och ihoptryckt ut? Eller får det plats och skulle passa bättre direkt till vänster om dörren och att man då flyttar toalettstolen närmare badkaret? Vi skulle vara tacksamma om ni kunde ge oss lite goda råd i denna fråga. Har ni dessutom några foton tagna från olika vinklar i badrummet så skulle vi uppskatta om ni ville dela med er av dem.

Med vänlig hälsning
Eva & Anders Panard

Anonym sa...

Glömde infoga min mailadress i kommentaren tidigare ifall ni skulle kunna skicka några bilder. Så här kommer den.
eva.jansson@hammarbysjostad.se

Christina sa...

Kul att höra av flera som ska bygga Kornett. Vårt badrum är ju inte riktigt klart ännu plus att vi kommer ha ett vanligt badkar. Men hos oss fanns ett element inritat mellan badkar och toalett, vi tog bort detta och litar på att det räcker med golvvärme och handdukstork som värmekälla. Så kolla upp det, så ska jag mäta och kolla lite närmare med måtten är toastol och badkar är på plats. Skickar även lite mer bilder när vi kommit så långt. /Christina